Examen sala traseu

                            DESPRE EXAMENUL PENTRU OBTINERE PERMIS DE CONDUCERE

1. Candidatii se vor prezenta la ghiseul inregistrare dosare de la DRPCIV , in  Soseaua Pipera, nr. 49. Mijloace de transport: tramvai 5, si metrou statia Aurel Vlaicu , de luni - vineri de la 8:00 - 16:00  . ATENTIE!!! La ghiseu veti face si fotografia pentru permisul de conducere.

2. In ziua examenului trebuie sa aveti dosarul si actul de identitate. Examenul se sustine la una din salile de examinare din sos. Pipera, nr.49 ,dureaza 30 de minute si sunt declarati admisi cei care obtin minim 22 DE PUNCTE din 26.

3. Rezultatele se afiseaza pe loc prin ''ADMIS'' sau ''RESPINS'', iar cei admisi (minim 22 din 26) se vor intoarce la ghiseul programare traseu ,sau se pot programa de la calculator,pentru proba practica.

4. Punctele de plecare si ora la care se face apelul pentru proba de traseu sunt; Gara Progresul si Grand Arena Berceni la ora 08.00, Antilopa la ora 07.30 ,Metro Militari la ora 07.30 si Palatul National al Copiilor ora 08.00 pentru judetul Ilfov .

5. Atentie ...trebuie sa fiti prezenti la ora cand se face apelul nominal.Daca intarziati nu o sa stiti care este examinatorul cu care veti sustine proba si va trebui sa va reprogramati pentru aceasta proba.

6. In situatia in care sunteti respins la una dintre probe va trebui  sa va reprogamati (dupa 15 zile calendaristice) in sos.Pipera, nr.49 . Anuntati SCOALA care este data urmatorului examen pentru a va rezerva masina pentru ziua respectiva.

7. Candidatul declarat admis la proba teoretica, care nu se prezinta la proba practica intr-un termen de cel mult 1 an de la data absolvirii scolii de soferi, este declarat respins.

8. In situatia in care sunteti admis la proba de traseu ,veti primi prin posta permisul de conducere.

9.Candidatii care au sustinut proba teoretica si au fost respinsi la proba practica ,se pot programa la proba practica fara sa mai sustina proba teoretica,numai cu dovada ca a efectuat 6 ore de conducere la o scoala de soferi .